Loading...

Ofertă pentru voluntariat. înscrieri

//Ofertă pentru voluntariat. înscrieri

Ofertă pentru voluntariat. înscrieri

Citește cu mare atenție!

Dacă ești interesat de festivaluri și evenimente media, probabil că ți-ai dorit mereu un permis de intrare și un loc în zona VIP. Dar cum ți se pare o legitimație de membru al echipei de organizare? Cum ar fi să vezi din interior cum se construiește un eveniment internațional? Din experiența noastră, îți spunem că sunt cele mai frumoase zile dintr-un an! Din experiența celor care ne-au fost alături în ultimii 15 ani, te asigurăm că o să înveți meserie în câteva săptămâni. Dar nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Verifică personal! Trimite un CV și o scrisoare de intenție la adresa office@simfest.ro și asigură-ți un loc în schipa celui mai tare festival media din România. Alege una dintre categoriile de mai jos, ținând cont de ceea ce știi să faci cel mai bine.

SECRETARIAT

Lucrezi în centrul de comandă al Festivalului. Primești, coordonezi, redactezi si prioritizezi corespondența cu invitații, partenerii, sponsorii și participanții la eveniment.

PR

Ești în echipa care asigura relația cu partenerii festivalului: televiziuni, radiouri, ziare, site-uri de specialitate, companii de producție media.

STIRI/ JURNALISM

Lucrezi în Centrul de presă SIMFEST, care produce și difuzează 24/7 stiri, materiale de presă și comunicate despre Festival. Scrii, realizezi interviuri, faci cronica fiecărei zile de festival. Ai acces nelimitat în toate zonele și ești permanent lângă cei mai tari invitați.

PRODUCTIE MEDIA/ TEHNIC

Intri în echipa editorilor de montaj, grafică, filmare, operatori playout, tehnicieni sunet și rețele IT.

LOGISTIC/ ADMINISTRATIV

Esti responsabil cu acomodare participanților, transport și catering.

LOCATION MANAGER

Asiguri managementul spatiilor in care se desfășoară proiecțiile, workshopurile și prezentarile festivalului.

TRADUCĂTOR

Însoțești participanții și invitații din străinătate și asiguri pentru ei traducerea evenimentelor la care participă.

FLASH MOB-URI

Înveți cum sunt organizate evenimente publice și participi direct la ele.

2018-08-28T20:08:28+00:00